Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، دکتر آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گفت: قدمت مشارکت‌های اجتماعی در استان با احداث اولین خانه بهداشت در سطح کشور و در شهرستان ارومیه به قبل از انقلاب برمی گردد بعد از انقلاب با گسترش مراکز بهداشتی در سطح روستا‌ها نگرش اجتماعی نگر در روستا‌ها شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از سال ۹۳ نقشه راهی برای دانشگاه علوم پزشکی ارومیه تدوین کردیم یکسری از برنامه‌های ما کوتاه مدت بود که مربوط به توسعه بیمارستانهادر برنامه هتلینگ می‌شد با وجود داشتن زیر ساختها، بیمارستان‌های ۱۰۰ تختخوابی در شهرستان‌های استان با هدف دسترسی مردم به خدمات درمانی احداث و به بهره برداری رسید در شهرستان مهاباد نیز اهداف کوتاه مدت برای گسترش فضای فیزیکی درمانی داشتیم از اهداف دراز مدت اخذ مجوز و احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد بود.

در بحث سلامت تمامی سازمانهاو ارگان‌ها دخیل هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی گفت: هیچ گونه تبعیضی در حوزه بهداشت و درمان برای هرکدام از شهرستان‌های استان وجود ندارد فرمانداری و مسئولان هرشهری که بیشتر و زودتر برای اهدای زمین و مراحل اداری ما راکمک کرده اند به همان اندازه در انجام پروژه‌های سلامت از جمله احداث مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت اقدام شده تا اعتبارات اختصاص یافته به مرکز عودت داده نشود.

او افزود: در شهرستان مهاباد با همراهی و همکاری فرمانداری شهرستان با دانشگاه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت، خانه‌های بهداشت، مرکز غربالگری سرطان، بخش بلوک زایمان، اورژانس و کلینیک ویژه تخصصی، احداث پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی از جمله اقدامات مهم در طول این مدت برای توسعه فضای فیزیکی شهرستان بوده است.

احداث ۵۳۰ مرکز و خدمات جامع سلامت در سطح استان شعار عدالت در سلامت را تحقق بخشید

دکتر آقازاده افزود: با مداخله در بحث حاشیه نشینان استان آذربایجان غربی با جمعیت ۶۰۰ هزار نفر که به امکانات شهری و روستایی دسترسی نداشتند و با اقدامات انجام شده در راستای تحقق شعار عدالت در سلامت، پایگاه‌های سلامت شکل گرفت؛ و پرونده‌های الکترونیکی سلامت برای مردم تشکیل شد و با جذب افرادی به عنوان مراقبین سلامت ارائه خدمات سلامت در سطح مناطق حاشیه شهر به صورت فعال درآمد.

او اضافه کرد: دانشگاه در تامین سلامت جامعه ۲۵ درصد نقش دارد و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها دیگر نیز در این برنامه دخیل هستند برای مثال در برنامه ایمنی آب سازمان پاسخگو آبفای شهری و روستایی می‌باشد و دانشگاه وظیفه نطارت و کنترل کیفی آن را بر عهده دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه تصریح کرد: در راستای طرح تحول سلامت ۴۰۰ تخت ویژه به بیمارستان‌های استان افزوده شد ولی با وجود تعداد تصادفات جاده‌ای مشکل کمبود تخت‌های ویژه مرتفع نشد، چون باید در ابتدا جاده بیشتری احداث شود و خودرو‌ها استاندارد شوند تا مشکل کمبود تخت‌های ویژه حل شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ارومیه افزود: استفاده از ظزفیت سفیران سلامت در مدارس آموزش و پرورش می‌تواند در گسترش فرهنگ پیشگیری از حوادث ترافیکی در خانواده‌ها نقش موثری داشته باشد.

خود مراقبتی با افزایش آگاهی مردم یکی از اهداف حوزه سلامت

او افزود: کم تحرکی در میان جوانان و نوجوانان امروزی یکی از چالش‌های حوزه سلامت است که با ایجاد فضای‌های ورزشی و فعالیت جوانان در این مکان‌های میتوان از بروز این بیماری پیشگیری کرد.

دکتر آقا زاده در پایان گفت: خود مراقبتی با افزایش آگاهی مردم و سواد سلامت جامعه در زمینه کیفیت غدا، کاهش مصرف قند و نمک می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های فشار خون و قلبی و عروقی موثر باشد.

انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت علوم پزشکی خدمات درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۳۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است

به گزارش گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهروز همتی رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند، گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه ها نتوانستند با پیشرفت های کشورهای دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می شود اما با تجهیز آزمایشگاه ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه ای تسهیل داده می شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه ها می تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تاخیر در پرداخت بیمه ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند اما بیمه ها این تعرفه را پوشش نمی دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست ها آماده شده و قیمت های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاوردهای برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بسترهای الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

براساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

گفتنی است در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.
شایان ذکر است دکتر فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوسترهای کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود