Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، پرستاران بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی ارومیه از عدم پرداخت معوقات مزدی خدمه بیمارستان‌ها و کارانه پرستاران و عدم پاسخگویی مسئولین علوم پزشکی خبر دادند.

 به گفته آنها؛ باوجود اعتراضات مکرر و پیگیری‌های مستمر و وعده‌های دانشگاه در آستانه روز پرستار، تغییری در روند سیاست‌گذاری‌های مالی دانشگاه علوم پزشکی و تلاش برای پرداخت معوقات رخ نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود مجرد (فعال صنفی پرستاری) در خصوص مطالبات پرستاران می‌گوید: به دنبال تحویل نامه اعتراضی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر عدم پرداخت معوقات به جناب آقای دکتر نمکی طی سفر ایشان به ارومیه، قبل از روز پرستار طی نامه‌ای از سوی وزارت بهداشت مبنی بر پرداخت سه کارانه با دانشگاه علوم پزشکی ارومیه مکاتبه صورت گرفته است اما متاسفانه اقدام لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه صورت نگرفت و این نامه نیز تأثیری در روند پرداخت معوقات ایجاد نکرد.

 مجرد در ادامه به مشکل پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان خدماتی و شرکتی بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ارومیه اشاره کرده و می‌‌افزاید: نحوه پرداخت حقوق و دستمزد این نیروها همچنان با تأخیر ۳ تا ۴ ماه مواجه است و به صورتِ اقساطی پرداخت می‌شود و با وجود مکاتبات فراوان با دانشگاه و نهادهای دیگر هیچ‌کس پاسخگوی آنها نیست.

این درحالی است که نیروهای خدماتی و شرکتی در گذران زندگی و امرار معاش با «مشکل جدی» مواجه شده‌اند.

به گفته این فعال صنفی پرستاری؛ چهاردهم آبان ماه یک سوم از حقوق آبان ماه نیروهای خدماتی و شرکتی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ارومیه به مبلغ حدود ۸۰۰ هزار تومان واریز شده است و هنوز مشخص نیست بقیه حقوق ماه‌های بعد به چه صورت پرداخت می‌شود.

او  می‌افزاید: وضعیت معوقات به این شکل است که کارانه کارکنان ۱۱ ماه و اضافه کاری با ۵ ماه و حقوق کارکنان خدماتی و شرکتی نیز با دو الی سه ماه تاخیر مواجه است.

 مجرد معتقد است که نظارت کافی بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله دانشگاه علوم پزشکی وجود ندارد.

اکبر موسوی (معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی) پیشتر گفته بود: با توجه به اینکه حقوق کل پرسنل دانشگاه‌های علوم پزشکی بطور کامل توسط دولت تامین نمی‌شود و در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه حدود ۳۰ درصد حقوق ماهیانه پرسنل از درآمد اختصاصی دانشگاه تامین و پرداخت می‌شود، بنابراین منابعی که می‌توانست برای سایر پرداخت‌های پرسنلی مورد استفاده قرار گیرد، جهت پرداخت حقوق مورد استفاده قرار گرفته است. ضمنا عدم تخصیص اعتبار و عدم پرداخت هزینه‌های اجتناب‌ناپذیر جهت ارائه خدمات در حوزه بهداشتی، فوریت پزشکی و آموزش، از محل اعتبارات بودجه عمومی، موجب گردیده که بخشی از درآمدهای دانشگاه نیز مصروف این هزینه‌ها شود. همچنین مطالبات دانشگاه از بیمه‌های پایه و تاخیر در این پرداخت‌ها از طرف سازمان‌های بیمه‌گر نیز مزید بر علت بروز این مشکل گردیده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دانشگاه های علوم پزشکی خدماتی و شرکتی پرداخت معوقات پرداخت می شود بیمارستان ها پرداخت حقوق عدم پرداخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۷۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی