Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم حب نقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه دانشگاه ارومیه در این رتبه بندی ۶۶ پله ارتقا یافته است، افزود: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی لایدن (CWTS Leiden Ranking) از معتبرترین نظام‌های رتبه‌بندی دانشگاهی است که ملاک ورود به آن، عملکرد یا تاثیرگذاری علمی دانشگاه‌ها بر اساس گزارش پایگاه استنادی Web of Science است و درخواست یا داده‌های خوداظهاری دانشگاه‌ها در ورود به آن هیچگونه نقشی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه ارومیه برای اولین بار در سال ۲۰۲۰ موفق به کسب امتیاز لازم برای ورود به این نظام رتبه‌بندی شد، اظهار داشت: این دانشگاه در سال ۲۰۲۱ با صعود ۶۶ پله‌ای جایگاه خود را در آن بهبود بخشیده است.

رییس دانشگاه ارومیه با اشاره به اینکه در مجموع ۳۶ دانشگاه (شامل دانشگاهای علوم پزشکی، جامع و صنعتی)  از ایران موفق به حضور در این رتبه‌بندی شده‌اند، گفت:  در مقایسه با سال ۲۰۲۰ تعداد دانشگاه حاضر از ایران در این نظان رتبه بندی افزایشی نداشته است.

وی ادامه داد: در این نظام رتبه‌بندی برخلاف دیگر نظام‌ها، رتبه واحدی به دانشگاه‌ها داده نمی‌شود بلکه با توجه به چهار شاخص اصلی یعنی مرجعیت علمی، دیپلماسی علمی، دسترسی آزاد به انتشارات و تنوع جنسیتی، برای هر دانشگاه رتبه‌ای‌ مجزا محاسبه و گزارش می‌شود.

به گزارش ایرنا، در بین این شاخص‌ها مرجعیت یا تاثیرگذاری علمی (Scientific Impact)، اساسی‌ترین شاخص است و شامل مواردی چون مقاله‌های یک درصد برتر، مقالات پنج درصد برتر، مقالات ۱۰ درصد برتر و مقالات ۵۰ درصد برتر می‌شود.

بر این اساس، دانشگاه ارومیه رشد ۶۶ پله‌ای را تجربه کرده است و از نظر نرخ رشد در آن، از مجموع دانشگاه‌های کشور، بعد از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران (با ۱۰۶ پله صعود) علوم پزشکی تبریز (با ۹۶ پله صعود) و علوم پزشکی شیراز (با ۶۹ پله صعود) رتبه چهارم و در بین دانشگاهای جامع و صنعتی رتبه اول در نرخ رشد را به خود اختصاص داده است.

برچسب‌ها آذربایجان غربی ارومیه دانشگاه دانشگاه ارومیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی ارومیه دانشگاه آذربایجان غربی ارومیه دانشگاه دانشگاه ارومیه دانشگاه ارومیه نظام رتبه بندی علوم پزشکی دانشگاه ها درصد برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۷۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم، دکتر جواد فیض عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد ممتاز دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، چهار افتخار علمی بین‌المللی به شرح زیر کسب کرد:

کسب رتبه بین‌المللی ۱۸۵۹ در بین دانشمندان جهان و رتبه نهم ایران

دکتر جواد فیض رتبه نهم ایران و رتبه ۱۸۵۹ جهان را در بین استادان رشته مهندسی برق و الکترونیک کسب کرده است. براساس نامه تبریک مرجع بین‌المللی research.com خطاب به دکتر فیض، ایشان به عنوان یکی از چهره‌های تأثیرگذار در حوزه مهندسی برق و الکترونیک در سال ۲۰۲۴ معرفی شده‌ است.

انتخاب به عنوان Editor در IEEE

براساس اعلام رسمی انجمن مهندسین برق و الکترونیک IEEE، دکتر جواد فیض از سال ۲۰۲۴ به عنوان یکی از Editor های مجله Transactions on Energy Conversion انتخاب شده است.

قرار گرفتن در فهرست پر ارجاع‌ترین مقاله

براساس اعلام ناشر بین‌المللی وایلی (Wiley)، در فاصله زمانی ۲۰۲۳-۲۰۲۲ مقاله دکتر جواد فیض پر ارجاع‌ترین مقاله (Top Cited Article) در مجله IET ELECTRIC POWER APPLICATIONS بوده است.

پرخواننده‌ترین مقالات در هفته‌های متمادی

براساس نمودار مقالات خوانده شده دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، که هر هفته توسط ResearchGate در Yahoo اعلام می‌شود، از سال ۲۰۲۱ تاکنون مقالات دکتر جواد فیض پرخواننده‌ترین مقالات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی بوده است. حداکثر مقالات خوانده شده مربوط به هفته اول مارس ۲۰۲۱ است.

کد خبر 6097285

دیگر خبرها

  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد